• Vau! Olemme kulkeneet pitkän matkan

    Huomataksemme, että jokin aika sitten materiaalit valittiin käyttäen kivi-paperi-sakset -menetelmää

    Lue lisää

PERUSTETTU

2013

JULKAISTU

2014

TULEVAISUUS

2015-

IDEA

Tiimimme on työskennellyt myynti- ja asiakaspalvelualalla lähes 20 vuotta ja asiakaskeskeinen ajattelutapamme on aina ollut meille ykkösjuttu. Erityisesti viimeisen kymmenen vuoden aikana omistautuminen ja keskittyminen asiakkaiden tarpeisiin on osoittautunut hyväksi strategiaksi. Se auttoi meitä kasvamaan pienestä rakennusyhtiöstä suurimmaksi omakotitalojen rakentajaksi omalla markkina-alueellamme.

Kun olimme valitsemassa käyttöömme sopivaa ohjelmistoa, huomasimme ettei markkinoilla ollut tarjolla työkaluja kaikkiin tarpeisiimme. Päätimme ostaa CAD-lisenssin ja etsimme tarjolla olleita 3D-mallinnustyökaluja myynti- ja markkinointi tarkoituksiin, huomataksemme pian omistavamme erilliset sovellukset niin CAD piirroksiin, asiakasmuutosten hallintaan ja markkinointi tarkoituksiin. Tietokantamme oli sekaisin eri työkalujen välillä, mikä tarkoitti suurta määrää työläitä manuaalisia päivityksiä. Aloimme miettiä miksei kukaan ollut kehittänyt tehokkaampaa keinoa.

GBCAD/BIM

Pidimme pitkiä neuvotteluja Oululaisen yhtiön kanssa ja saimme lopultakin ostettua täysin oman CAD-ohjelmiston. Tästä kiitollisena jatkamme onnentähtiemme laskemista, koska ohjelman BIM-mahdollisuudet ylittävät tuotteemme potentiaaliset käyttötapaukset reilusti. Ostos sai aikaan GBCAD:n syntymisen, mikä toimii perustana kaikille data malleillemme, huonekorteille, määrä kyselyille, tulostus työkaluille ja 3D-malleille.

Päädyimme suunnittelemaan uuden tyyppistä tuotetta, joka tekisi loppuprosessista selvemmän, entistä tehokkaamman ja esittelisi hallitumman ratkaisun toisinaan hyvinkin kaoottiseen rakennustoimintaan. Ensimmäiset kokoukset pidettiin kesällä 2012 ja loppuvuodesta Group Builder Oy perustettiin. Keväällä 2013, vuosi idean esiintuomisen jälkeen olimme saaneet kasaan tarpeeksi pääomaa kehitystyön aloittamiseen.

GB 1.4 / 1.6

GB1.4

Ensimmäinen GBuilder julkaisu (GB 1.4) tapahtui loppuvuodesta 2014 ja sisälsi perus valikoiman toimintoja. Päätavoitteemme ensimmäisessä julkaisussa oli saada arvokasta testauspalautetta virallisilta asiakkailtamme ja lisäksi todistaa muille rakennusyrityksille, että GBuilder tuo lisäarvoa organisaatioille ja tottakai samalla myös loppukäyttäjille.

GB 1.6

Vaikkakin GB 1.4 oli täysin toimiva julkaisu, halusimme silti tehdä huomattavia parannuksia sen käytettävyyteen. Halusimme kehittää työkalun jossa ei ollut pelkästään ainutlaatuinen käytettävyys, vaan myös uniikki ulkoasu ja tunne työkalua käytettäessä! Päivitetty tuote, GB 1.6 julkaistiin kesällä 2015. Syksyllä 2015 GB 1.6 oli aktiivisessa käytössä lukuisissa projekteissa ympäri Suomea.

VIRTUAALITODELLISUUS

Uudet innovaatiot, kuten virtuaalitodellisuuslasit ovat mullistamassa maailmaa ja myös rakennusteknologiaa. Tämän takia seuraava julkaisumme tulee sisältämään Oculus Rift tuen monien muiden uusien ominaisuuksien ohella, joiden tarpeesta käyttäjät eivät vielä tiedäkään. Reaktioaikamme on nopeimmasta päästä ja työmetodimme perustuvat samoihin periaatteisiin kuin tuotteemme: pidämme rakennusyhtiöt ja asiakkaamme jatkuvasti keskellä kaikkea mitä teemme. Uskomme saavamme materiaalien valinnasta seikkailun!

Tervetuloa asiakaslähtöisen rakentamisen uudelle aikakaudelle!

© 2018 Group Builder Oy Kaikki oikeudet pidätetään.